ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Δημιουργήστε τη δική σας διαδικτυακή παρουσία

Ακριβώς όπως η εμφάνισή σας ως άτομο είναι μια αναπαράσταση του ποιος είστε, έτσι και μια ιστοσελίδα είναι μια αναπαράσταση του τι είναι η επιχείρησή σας. Ένας δικτυακός τόπος είναι ο μόνος τρόπος για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης online παρουσίας, κάτι πολύ δύσκολο, αφού το Διαδίκτυο έχει πάρα πολλές μάρκες και πάρα πολλές πληροφορίες γι αυτό και η κατασκευή ιστοσελίδων – web development δεν πρέπει να είναι κάτι το οποίο θα αφήσετε σε λάθος χέρια. Έτσι, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιο τρόπο να ξεχωρίζετε και το ωστό συνεργάτη να σας υποστηρίξει.

How it works

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΟΣΤΟΣ: 1000€
macbook 2
Group10
Group9
Group8 2
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Τι websites δημιουργούμε

Στη Digital Avenue αντιμετωπίζουμε το κάθε project που αναλαμβάνουμε σαν μια ξεχωριστή πρόκληση. Μελετάμε και δημιουργούμε με βάση τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη μας, ένα website που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Όλα τα site μας έχουν ενσωματωμένο σύστημα κρατήσεων & ραντεβού και είναι πλήρως συμβατές με το πρότυπο WCAG 2 level AA.

Εύκολη πλοήγηση στην ιστοσελίδα

Διασύνδεση με social media

Εντυπωσιακό περιεχόμενο

Βελτιστοποίηση του seo

Responsive σχεδιάσεις

Εύκολη πλοήγηση στην ιστοσελίδα

Από τα πιο σημαντικά σημεία στην κατασκευή ιστοσελίδας, αποτελεί η ευχρηστία των χρηστών.

Κάθε δυνητικός πελάτης που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας, ανεξάρτητα ηλικίας και κατά πόσο εξοικειωμένος είναι με την τεχνολογία, θα πρέπει να μπορεί να πλοηγηθεί με ευκολία και να βρει αυτό που αναζητά.

tab 01 1
tab 01 2
tab 01 3

Διασύνδεση με social media

Με τον όρο social media αναφερόμαστε στα μέσα αλληλεπίδρασης ομάδων ανθρώπων μέσω διαδικτυακών κοινοτήτων όπως Facebook, Twitter, Instagram, κτλ. που χαρακτηρίζονται από τη δυνατότητα διασύνδεσης και αλληλεπίδρασης μεταξύ των χρηστών αλλά και τη δημιουργία περιεχομένου.

Κάθε μας ιστοσελίδα μπορεί να συνδεθεί με τα social media της επιχείρησής σας. Με τον τρόπο αυτό, αυξάνεται η επισκεψιμότητα του website και δημιουργείται περιεχόμενο που αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

tab 03 1
tab 01 2
tab 01 3
tab 04 1
tab 02 2

Εντυπωσιακό περιεχόμενο

Κύριος στόχος και σκοπός είναι να κερδίσουμε τον πελάτη με την πρώτη ματιά!

Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε χρώματα και γραφικά που “τραβούν” την προσοχή και ελκύουν τον πελάτη!

SEO services

Το Search Engine Optimisation ή αλλιώς η Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) είναι μια διαδικασία, ένας συνδυασμός ενεργειών, που κάνει κάποιος ώστε το site του να βγαίνει ψηλά στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Με το SEO καταφέρνουμε να πείσουμε την Google να ανεβάσει το Site σας ψηλά στα οργανικά (μη πληρωμένα) αποτελέσματα αναζήτησης.

tab 05 1
tab 01 2
tab 01 3
tab 06 1
tab 02 2

Responsive σχεδιάσεις

Οι σχεδιάσεις που επιλέγουμε είναι πλήρως responsive, ώστε να λειτουργούν από όλες τις κινητές συσκευές και να μπορούν όλοι οι πελάτες/επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, να πλοηγούνται εύκολα & γρήγορα.

Ένας responsive σχεδιασμός, βοηθά ακόμα στη σωστή διάταξη των γραφικών που έχει το website, καθώς και στο χρόνο που φορτώνει το περιεχόμενό του.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Γιατί να δημιουργήσω ιστοσελίδα;

Με τον όρο web design εννοούμε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων (web sites) για το διαδίκτυο (internet). Είναι μια διαδικασία που απαιτεί τέχνη και τεχνική. Αισθητική και τεχνογνωσία. Οι σύγχρονοι κανόνες του web design θέλουν ιστοσελίδες καλαίσθητες, λειτουργικές, με πλούσιο περιεχόμενο και σεβασμό στα standards του διαδικτύου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Πώς δουλεύουμε

Η ομάδα μας με την τεχνογνωσία της θα αυξήσει την επισκεψιμότητα του website σας, δίνοντας στον επισκέπτη σας αυτό που ακριβώς ψάχνει.

Ακούμε τις ανάγκες σας

Θεωρούμε ότι βασικό συστατικό για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας είναι να αντιληφθούμε το τι θέλετε να πετύχετε με την ιστοσελίδα σας. Κανείς δεν ξέρει την επιχείρηση σας καλύτερα από εσάς! Γι' αυτό και σας ακούμε με μεγάλη προσοχή. Με αυτό το τρόπο μεταφέρουμε την επιχείρηση σας στο Internet όπως την φαντάζεστε.

Έρευνα και ανάλυση

Πραγματοποιούμε έρευνα βάση των κατευθύνσεων που μας δίνετε και σας παρουσιάζουμε ιδέες, ευκαιρίες και λύσεις που αφορούν την ιστοσελίδα σας για να αποφασίσουμε μαζί το πλαίσιο του έργου που θα υλοποιηθεί. 

Σχεδίαση της ιστοσελίδας

Η βασική μας φιλοσοφία είναι η σχεδίαση των ιστοσελίδων να γίνετε με έναν σύγχρονο τρόπο. Οι ιστοσελίδες μας θέλουμε να έχουν γραφιστική σχεδίαση του σήμερα, βασισμένη σε σύγχρονες πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου, με προδιαγραφές φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και άρτια συνδεδεμένες με τα κοινωνικά δίκτυα. 

150
+

Χρόνια εμπειρίας

2500
+

trusted clients

360
+

visited conferences

170
+

master certification

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟς

ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Greece 2.0 NextGeneration gr 1