Είσαι ο καλύτερος στον τομέα σου;

Ήρθε η ώρα
να το μάθουν!

Το online ή αλλιώς digital marketing περικλύει όλους εκείνους τους ηλεκτρονικούς τρόπους που χρησιμοποιεί μία εταιρία προκειμένου να επικοινωνήσει με το κοινό που την ενδιαφέρει και να στείλει το μήνυμα που θέλει. Το online/digital marketing περιλαμβάνει πολλά “κανάλια” και συνεχώς προστίθενται νέα διαθέσιμα εργαλεία.

Η Digital Avenue σας βοηθάει να ενισχύστε τις σχέσεις σας με τους καταναλωτές και προσελκύσετε νέους πελάτες!Σας παρέχουμε από μια απλή παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στο διαδίκτυο μέχρι μια ολοκληρωμένη στρατηγική!

How it works

macbook 2
Group10
Group9
Group8 2

Το ήξερες ότι το 75% βρίσκει online αυτό που αναζητά;

τι προσφέρουμε

Ολοκληρωμένες λύσεις marketing

Αναλύοντας ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής αγοράς, σχεδιάσαμε ένα πακέτο ιατρικού marketing που επιτρέπει την απόλυτη προώθηση των υπηρεσιών του εκάστοτε ιατρού. 

Διαχείριση Social Media

Στρατηγική Marketing

Καμπάνιες Google

Υπηρεσίες SEO

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Responsive Σχεδιάσεις

Διαχείριση Social Media

Ανάλογα με τη ζήτηση των υπηρεσιών, δημιουργούμε αναρτήσεις περιεχόμενου στα social media, όπως φωτογραφίες, video και κείμενα, με τελικό στόχο την αύξηση του πελατολογίου σας.

Η σταθερή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργεί μια σχέση εμπιστοσύνης με τους ασθενείς, πολύ πριν σας επισκεφτούν.
tab 01 1
tab 01 2
tab 01 3
tab 02 1
tab 02 2

Στρατηγική marketing

Δημιουργούμε στρατηγικές marketing για τη σωστή προβολή και προώθηση των υπηρεσιών σας. Οι καμπάνιες σε social media και google, μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μια στρατηγική marketing, που θα καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Καμπάνιες Google

Οι διαφημίσεις Google Ads (Adwords) εμφανίζονται στην αρχική σελίδα των αποτελεσμάτων της Google, έπειτα από την αναζήτηση του χρήστη.

Τα αποτελέσματα που εμφανίζονται, είναι σύμφωνα με τις λέξεις και τις φράσεις κλειδιά, για τις οποίες έχει οριστεί να εμφανίζεται η εκάστοτε διαφημιστική καμπάνια.

Για να είναι επιτυχημένη μια διαφημιστική καμπάνια adwords έχει μεγάλη σημασία να σχεδιαστεί και να δομηθεί σωστά, με βάση το περιεχόμενο και τους στόχους της ιστοσελίδας που θα προβληθεί, και να καθοριστούν επακριβώς οι λέξεις και φράσεις κλειδιά, στις οποίες θα προβάλλεται. Στόχος μας είναι να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα και να αποφύγουμε προσέλκυση μη επιθυμητού κοινού και άσκοπα click.

tab 03 1
tab 01 2
tab 01 3

Υπηρεσίες SEO

Το Search Engine Optimisation ή αλλιώς η Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) είναι μια διαδικασία, ένας συνδυασμός ενεργειών, που κάνει κάποιος ώστε το site του να βγαίνει ψηλά στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Με το SEO καταφέρνουμε να πείσουμε την Google να ανεβάσει το Site σας ψηλά στα οργανικά (μη πληρωμένα) αποτελέσματα αναζήτησης.

tab 05 1
tab 01 2
tab 01 3
tab 04 1
tab 02 2

Γραφιστικές υπηρεσίες

Κύριος στόχος και σκοπός είναι να κερδίσουμε τον ασθενή με την πρώτη ματιά!

Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε χρώματα και γραφικά που “τραβούν” την προσοχή και ελκύουν τον πελάτη!

tab 06 1
tab 02 2

Responsive σχεδιάσεις

Οι σχεδιάσεις που επιλέγουμε είναι πλήρως responsive, ώστε να λειτουργούν από όλες τις κινητές συσκευές και να μπορούν όλοι οι πελάτες να πλοηγούνται στην ιστοσελίδα σας.

Ένας responsive σχεδιασμός, βοηθά ακόμα στη σωστή διάταξη των γραφικών, καθώς και στο χρόνο που φορτώνει το περιεχόμενό του η ιστοσελίδα.

digital avenue

Γιατί να μας επιλέξετε

Επιπλέον υπηρεσίες που παρέχουμε στη Digital Avenue.

Social Media

Η πληροφορία πίσω από την εικόνα

Το Social Media Marketing, δεν είναι μόνο αυτό που εμφανίζεται στις οθόνες μας. Πίσω από τα posts που δημιουργούνται κρύβεται μια ολοκληρωμένη στρατηγική και έρευνα.

Στόχος

Το πιο σημαντικό στη δημιουργία μιας επιτυχημένης στρατηγικής, είναι ο καθορισμός του στόχου. Αφού λάβουμε όλες τις πληροφορίες, δημιουργούμε εξατομικευμένες διαφημίσεις και posts.

Περιεχόμενο

Για να καταφέρεις να επαναπροσεγγίσεις το υπάρχον αλλά και να δημιουργήσεις καινούριο κοινό θα χρειαστεί η δημιουργία νέου περιεχόμενου στην ιστοσελίδα σου.

Διαφήμιση

Δημιουργούμε έξυπνα και εντυπωσιακά γραφικά, με σκοπό να "τραβήξουμε" το ενδιαφέρον του ασθενή και να αλληλεπιδράσει με την εκάστοτε καμπάνια.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟς

ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Greece 2.0 NextGeneration gr 1